Home » De studio sluit… lang leve de nieuwe studio!

De studio sluit… lang leve de nieuwe studio!

acrylic pen-i

Na 5 jaren aan de Galvanibaan te hebben gezeten en 5 jaren aan de Appelvink, sluit het doek voor de studio van H.V.C. Creatieve Handen en Keep In Mind. Maar… ook weer niet helemaal!

We gaan gewoon door, maar in een afgeslankte vorm en in een kleine studio aan huis. Deze nieuwe studio ligt aan de rand van Makadocentrum te Nieuwegein, maar omdat het verbonden is aan een privé-residentie, vermelden wij ons adres niet meer publiekelijk.

In plaats van maximaal 8 studenten kunnen we nog 4 studenten tegelijk verwelkomen. Dat komt de persoonlijke aandacht alleen maar ten goede!

De verhuizing heeft al veel voeten in de aarde gehad en het opruimen is nog niet klaar. Als wij alles weer op orde hebben, is het doel dat er weer workshops gegeven worden. Door de aanschaf van nieuwe materialen, zullen er nieuwe workshops bij komen! Denk aan Japanse Kalligrafie, Japanse Theeceremonie en Werken met stempels (tijdelijke titel).

De komende tijd zullen wij, naast opruimen, ook aandacht besteden aan het assortiment op onze site. Zo is Pen-i deel 5 al verschenen, evenals Forever Young Eternity 5 (Engels en Nederlands), maar deze staan nog niet op de site. Over enkele weken verschijnt Forever Young Eternity 6 (Engels) en die moet dan natuurlijk ook op de site komen. Daarnaast is Keep In Mind met een 3D-print-project begonnen, dus wie een 3D-printer heeft… houdt onze site in de gaten! En we willen meer tweedehands artikelen op de site vermelden.

taurus aries pisces aquarius

De grote, ruime studio is dus gesloten. Een knusse, inspiratievolle kleine studio is er voor teruggekomen. En natuurlijk gaan de conventies gewoon door!

We hebben nog steeds grootse plannen, dus deze site blijft voorlopig nog wel elke week een update krijgen.

Zien we je volgende week weer?