Home » Keep In Mind » Keep In Mind – Portfolio

Keep In Mind Header

instagramtwitchfacebook pen-ideviantarttwitteryoutubelinked in

KIM PNG LogoAl meer dan 10 jaar heeft Keep In Mind Nederland laten zien dat Fantasy-art in vele vormen en maten komt.

Kim Houtzager, oprichter van Keep In Mind, heeft al 3 boeken en 3 stripboeken uitgebracht, 1 Art Book gepubliceerd en heeft al vele workshops gegeven om mensen, jong en oud, hun eerste stappen in de wereld van Anime, Manga en Fantasy te doen.

Er is geen grens; iedereen kan tekenen. Door de exclusieve samenwerking met  ‘H.V.C. Creatieve Handen’, is er een prachtige studio beschikbaar, alsmede de fantastische Copic Ciao®-marker!


Keep In Mind verzorgt ook workshops!kawaii parrot
Je vindt alle workshops rechts op onze berichtenpagina!


 

Portfolio

Hieronder vindt u afbeeldingen van wat wij de beste werken vinden. Meer zien? Op de Instagram- en DeviantArt-pagina (rechts bovenaan bij de social media) staan veel meer werken!

Werk je ook in opdracht?

Ja, we werken ook in opdracht (commissions). Ons e-mailadres is:

info@keep-in-mind.nl

Elke bestelling is afgestemd naar de wensen van de cliënt, dus er is geen standaardprijs. Laat ons gerust weten wat je wenst en wij kijken wat de prijs zou worden. Offertes zijn altijd vrijblijvend.

Wij tekenen in de stijl: Fantasy en Manga (Classic, Chibi, Kawaii), voor boeken (covers en illustraties), websites, losse illustraties en meer!

Wij gebruiken: Copic Ciao®, Aquarel, Kleurpotlood en Digitale Beeldbewerkingssoftware.

Wij kunnen: de opdracht op canvas afdrukken, maar ook op papier, aluminium, mokken, T-shirt, tassen en kussenslopen!

Betaling geschiedt via: Paypal of bankoverschrijving (alleen Nederland).

Wij tekenen geen: onderwerpen die tegen de wet zijn, die een licentie hebben (FanArt), oproepen tot haat naar welke groep/ religie/ geaardheid dan ook, die racisme of kindermishandeling bevatten, expliciet pornografisch zijn of ‘gore’ (o.a. afgerukte ledematen) bevatten. Wij hebben het recht om zonder opgaaf van een reden een opdracht te weigeren.