Home » Tekentip – 7

Tekentip – 7

Houd je van tekenen? Dan krijg je van ons een tekentip! Onthoud echter wel dat dit slechts tips zijn en dat je het gerust anders mag doen. Het moet immers jouw tekening zijn en zorg dat je het leuk blijft vinden.

Teken Tip 06

Hoewel je het vaak leuk vindt om één stijl te tekenen, kan het ook verstandig zijn om andere stijlen te leren. Het helpt je bij het ontwikkelen van je eigen, unieke stijl, maar kan je ook meer kans op werk geven. Wil je van tekenen je werk maken? Het is heel moeilijk om in die wereld stabiel werk te vinden, maar hoe meer stijlen je kent, hoe makkelijker het kan zijn. En voor je eigen werk is het natuurlijk ook leuk om eens wat anders te doen!

Boek van de week:

Pen-i Cover 1

Pen-i bundeling 1, met daarin jaargang 1 tot en met 3.

Wellicht vind je dit ook interessant:

 

ForeverMage

CopicCiaoE25CaribaCocoa
E25 – Cariba Cocoa
pen

Multiliner 0.1

Prachtige kunst op Aluminium Copic Ciao om je werk te kleuren Copic Multiliner voor prachtige lijnen
     

 

 

Over Kim Houtzager en Keep In Mind:

Al meer dan 10 jaar heeft Keep In Mind Nederland laten zien dat Fantasy-art in vele vormen en maten komt.

Kim Houtzager, oprichter van Keep In Mind, heeft al 6 boeken en 6 stripboeken (meer in voorbereiding) uitgebracht, 1 Art Book gepubliceerd en heeft al vele workshops gegeven om mensen, jong en oud, hun eerste stappen in de wereld van Anime, Manga en Fantasy te zetten.

Er is geen grens; iedereen kan tekenen. Door de exclusieve samenwerking met  ‘H.V.C. Creatieve Handen’, is er een prachtige studio beschikbaar, alsmede de fantastische Copic Ciao®-marker!

Tekentip