Home » Copic Tip – 10

Copic Tip – 10

Het werken met Copic is hartstikke leuk. Je tekening krijgt prachtige kleuren en vaak een streeploos resultaat. Maar wil je nog meer uit je Copic halen? Dan krijg je van ons nu Copic Tips!

Copic Tip 10

Een volgende keer geven we je de kleurcodes. Mensen vragen ons nog wel eens: met welke set moet ik beginnen? Of je nu een set koopt of los – de markers zijn vaak even duur. Wij adviseren dat je een project in gedachten neemt wat je wilt gaan maken en daar je kleuren op uitkiest. Je kan natuurlijk veel met mengen bereiken, maar als je zeker weet dat je geen roze zal gebruiken, waarom zou je dan een roze marker aanschaffen? Je kan dan beter een kleur kiezen die je wel zal gebruiken.

De Copic-kleur van deze week:

CopicCiaoG99Olive
G99 – Olive

Deze afbeelding is gemaakt door Kim Houtzager.

G99 – Olive is natuurlijk geschikt om olijven mee te kleuren. Maar het is ook een hele mooie kleur voor het kleuren van bladeren of zelfs leger-geïnspireerde kleding. Wat ga jij maken met deze kleur?

Wellicht vind je dit ook interessant:

 

A4 Bleedproof A3 Bleedproof  
Bleedproof Markerpapier – A4 Bleedproof Markerpapier – A3  
     

 

 

Over Kim Houtzager en Keep In Mind:

Al meer dan 10 jaar heeft Keep In Mind Nederland laten zien dat Fantasy-art in vele vormen en maten komt.

Kim Houtzager, oprichter van Keep In Mind, heeft al 6 boeken en 6 stripboeken (meer in voorbereiding) uitgebracht, 1 Art Book gepubliceerd en heeft al vele workshops gegeven om mensen, jong en oud, hun eerste stappen in de wereld van Anime, Manga en Fantasy te zetten.

Er is geen grens; iedereen kan tekenen. Door de exclusieve samenwerking met  ‘H.V.C. Creatieve Handen’, is er een prachtige studio beschikbaar, alsmede de fantastische Copic Ciao®-marker!