Home » Evenement: Elfia 2022 – 23 en 24 april

Evenement: Elfia 2022 – 23 en 24 april

Logo Elfia

Na twee jaar van onzekerheid, lijkt het oude normaal terug te keren… en dus ook de conventies! Later deze maand staat de oude, vertrouwde Elfia voor de deur… en wij zijn er weer bij! Het is mogelijk wel de laatste keer dat wij hierbij kunnen zijn, dus sla gerust in met onze bijzondere aanbiedingen! Lees verder na de tag met wat wij meenemen… wat niet op onze site staat! En natuurlijk de kaart in welk laantje je ons mag vinden!

Dit jaar staan we heel ergens anders dan voorheen: op de Bizarre Bazaar. De indeling is helemaal opgefrist. Waar we precies staan, weten we pas op de dag zelf. Voor ons zal het dus ook wel even wennen zijn!

 

plattegrond Elfia

H.V.C. ‘Creatieve Handen’ deelt de stand met ‘Keep In Mind‘. Wat hebben we bij ons? Natuurlijk de Copic Ciao,maar wees er snel bij! Omdat deze markers op dit moment moeilijk leverbaar zijn, hebben wij onze bestelling nog niet binnen. Deze bestelling wordt ook pas na de Animecon in juni verwacht! Schrijf thuis op welke kleuren je al hebt (of wilt aanvullen), neem je kleurenkaart mee… Kom Copic Shoppen!

Ook nemen we iets mee wat (nog) niet op de site staat: One of a kind-goodies. Kijk maar eens naar deze Instagram-foto’s!

(Deze foto’s komen van: https://www.instagram.com/kittyocean/; het instagram-account van Keep In Mind)

Ja, je ziet het goed… dat zijn Ball-jointed Doll-eyes (BJD-eyes). Deze zijn handgeschilderd en komen na de Animecon ook op de site (wat er nog over is). En zou je ze eens zelf willen maken? Wij nemen ook kale/ ongeschilderde ogen mee, zodat je thuis aan de slag kan! We hebben echter wel van alles één, want het is niet alleen handgeschilderd, ook handgegoten. Geen fabriekswerk dus, echt one of a kind! (ooak). En wil je eerst even kijken of het oog wel bij je pop staat? We helpen je graag met uit de verpakking voor je halen, dus vraag gerust hulp!

Natuurlijk kun je deze ogen voor allerlei andere knutseldingen (DIY) gebruiken, maar voor de oven zijn deze ogen niet geschikt.

We nemen ook onze 3D-papercraft schilderijen en tassen mee. Let wel, alles is op = op, want we kunnen niet tussendoor naar de studio om spullen op te halen of dingen erbij te maken. Van bepaalde producten, zoals de boeken en strips, nemen we onze gehele voorraad mee, dus als die op is… Tja, dan is het wachten tot de drukker een nieuwe voorraad heeft gemaakt. Met wat geluk krijgen we Pen-i deel 4 vlak voor de Elfia binnen, dus duimen!

Wees er dus snel bij! Maar grijp je toch mis? Binnen Nieuwegein wordt je bestelling gratis thuisbezorgd (mits je ons vooraf even mailt, of aanspreekt aan de stand), daarbuiten sturen we het gewoon met de post op. Dus er veel mogelijk als jouw gewenste artikel toch op is (met uitzondering van de One of a kind-dingen, uiteraard).

Heb je ooit een boek van Kim Houtzager gekocht en zou je (alsnog) graag een handtekening hebben? Dat kan natuurlijk aan de stand! Signeren is gratis, maar we houden wel even afstand. Wij dragen een mondkapje voor jouw veiligheid.

Op de Facebookpagina van de Elfia staat dat de zaterdag geheel is uitverkocht en zal er geen kaartverkoop aan de deur zijn. Dus kan je niet gaan? Wees niet getreurd! Vanaf dinsdag zijn we ook weer in de studio te bereiken (want maandag breken we de stand op Haarzuilens weer af).

In mei staat de FantasyFest op de stoep. Laten we hopen dat die ook doorgaat!

Wij hebben er zin in; zien we je dan?