Home » Conventie: Fantasy Fest (20 en 21 mei 2023; Broodfabriek te Rijswijk)

fantasy fest

Conventie: Fantasy Fest (20 en 21 mei 2023; Broodfabriek te Rijswijk)

Komende week wordt Fantasy Fest gehouden, een kleine, knusse conventie te Rijswijk. Voor zij die het kennen: Elfia in het mini en binnen. We voelen ons al geruime tijd meer dan welkom op deze locatie. Ditmaal een thema wat ons goed ligt, namelijk ‘Ruler of the Seven Seas’!

Tijdens de laatste editie waren er weinig problemen met pinnen, en waren de ‘pin-goden’ ons goed gezind. Neem voor de zekerheid contant geld mee!

Als standhouder hebben wij een kortingscode gekregen, zodat mensen met korting kaartjes kunnen kopen:

Deze kortingscode geeft 2 euro korting op de standaard volwassenen prijs van € 15.-. De bezoekers betalen dan met deze korting € 12.- voor een entreeticket.

De code: FFESTKEEPINMIND

Met deze kortingscode kunnen bezoekers een ticket boeken voor Fantasy Fest op 20 en 21 mei met 2 euro korting. De korting is alleen geldig op een volwassen ticket en is te boeken tot en met vrijdag 19 mei 2023, 23.55 uur.

Meer informatie over Fantasy Fest: https://fantasyfest.nl/

H.V.C. ‘Creatieve Handen’ en ‘Keep In Mind

H.V.C. ‘Creatieve Handen’ deelt de stand met ‘Keep In Mind‘. Wat hebben we bij ons? Natuurlijk de Copic Ciao,maar wees er snel bij! Omdat deze markers op dit moment moeilijk leverbaar zijn, hebben wij onze bestelling nog niet binnen.  Schrijf thuis op welke kleuren je al hebt (of wilt aanvullen), neem je kleurenkaart mee… Kom Copic Shoppen!

BJD-love!

De artikelen zullen tijdelijk niet via de website te krijgen zijn, maar wel op de stand. Kijk maar eens naar deze Instagram-foto’s!

(Deze foto’s komen onder andere van: https://www.instagram.com/kittyocean/; het instagram-account van Keep In Mind)

Ja, je ziet het goed… dat zijn Ball-jointed Doll-eyes (BJD-eyes). Deze zijn handgeschilderd. En zou je ze eens zelf willen maken? Wij nemen ook kale/ ongeschilderde ogen mee, zodat je thuis aan de slag kan! We hebben echter wel van alles één, want het is niet alleen handgeschilderd, ook handgegoten. Geen fabriekswerk dus, echt one of a kind! (#ooak). En wil je eerst even kijken of het oog wel bij je pop staat? We helpen je graag met uit de verpakking voor je halen, dus vraag gerust hulp!

Natuurlijk kun je deze ogen voor allerlei andere knutseldingen (DIY) gebruiken, maar voor de oven zijn deze ogen niet geschikt.

Op = op!

We nemen ook onze 3D-papercraft schilderijen en tassen mee. Let wel, alles is op = op, want we kunnen niet tussendoor naar de studio om spullen op te halen of dingen erbij te maken. Onze stringbags zijn bijna op! Van bepaalde producten, zoals de boeken en strips, nemen we een beperkte voorraad mee. Pen-i deel 5 zal daar voor het eerst verkrijgbaar zijn; pas na de Animecon komt deze strip ook in de webshop!

Wees er dus snel bij! Maar grijp je toch mis tijdens de conventie? Binnen Nieuwegein wordt je bestelling gratis thuisbezorgd (mits je ons vooraf even mailt, of aanspreekt aan de stand), daarbuiten sturen we het gewoon met de post op. Dus er is nog steeds veel mogelijk als jouw gewenste artikel toch op is (met uitzondering van de One of a kind-dingen, uiteraard).

Signeren tijdens de conventie

Heb je ooit een boek van Kim Houtzager gekocht en zou je (alsnog) graag een handtekening hebben? Dat kan natuurlijk aan de stand! Signeren is gratis en als het niet te druk is, maken we er ook een snelle tekening in.

Natuurlijk kun je op de conventie ook je bestelling afhalen (spaart je verzendkosten!). Stuur je bestelling naar info@hvccreatievehanden.nl en wij laten je weten wat het totaalbedrag is. Je kan dit dan via bankoverschrijving betalen, of tijdens de beurs. Zorg dat je bestelling minimaal 3 dagen van te voren naar ons is verstuurd, zodat we de tijd hebben je bestelling klaar te leggen.

Wat kan je daar afhalen? Denk eens aan het Forever Young Limited Edition pakket! Alle drie de boeken en een Limited Edition Art-pakket voor maar 83,95 euro (want geen verzendkosten)! Reserveren gewenst, want we nemen een beperkt aantal Art-pakketten mee!

Art bundel Boek
Speciale bundel met de boeken Forever Young Eternity 1,2 en 3 (Engelstalig)

Deze actie geldt ook voor de Nederlandse editie.

De volgende conventie!

De Animecon! Ook die vindt weer plaats in Rijswijk. We hebben het gevraagd, maar we mogen helaas de stand daar niet opgebouwd achterlaten, ook al is het maar een paar weekjes later. Zien we je daar ook?