Home » Conventie: Fantasy Fest (15 en 16 oktober 2022; Broodfabriek te Rijswijk)

fantasy fest

Conventie: Fantasy Fest (15 en 16 oktober 2022; Broodfabriek te Rijswijk)

Deze week wordt Fantasy Fest gehouden, een kleine, knusse conventie te Rijswijk. Voor zij die het kennen: Elfia in het mini en binnen. We voelen ons al geruime tijd meer dan welkom op deze locatie. Ditmaal geen Trick or Treat event, of Halloween thema, maar ‘Masquerade’!

Tijdens de laatste editie waren er weinig problemen met pinnen, en waren de ‘pin-goden’ ons goed gezind. Neem voor de zekerheid contant geld mee!

Als standhouder hebben wij een kortingscode gekregen, zodat mensen met korting kaartjes kunnen kopen:

Deze kortingscode geeft 25% korting op de standaard volwassenen prijs van € 12.-. De bezoekers betalen dan met deze korting € 9.- voor een entreeticket.

De code: FFESTKEEPINMIND

Met deze kortingscode kunnen bezoekers een ticket boeken voor Fantasy Fest op 15 en 16 oktober met 25% korting. De korting is alleen geldig op een volwassen ticket en is te boeken tot en met vrijdag 14 oktober 23.55 uur.

Meer informatie over Fantasy Fest: https://fantasyfest.nl/

H.V.C. ‘Creatieve Handen’ en ‘Keep In Mind

H.V.C. ‘Creatieve Handen’ deelt de stand met ‘Keep In Mind‘. Wat hebben we bij ons? Natuurlijk de Copic Ciao,maar wees er snel bij! Omdat deze markers op dit moment moeilijk leverbaar zijn, hebben wij onze bestelling nog niet binnen. Deze bestelling wordt ook pas na de Dutch Comic Con in November verwacht! Schrijf thuis op welke kleuren je al hebt (of wilt aanvullen), neem je kleurenkaart mee… Kom Copic Shoppen!

BJD-love!

Ook nemen we iets mee wat (nog) niet op de site staat: One of a kind-goodies. Kijk maar eens naar deze Instagram-foto’s!

(Deze foto’s komen onder andere van: https://www.instagram.com/kittyocean/; het instagram-account van Keep In Mind)

Ja, je ziet het goed… dat zijn Ball-jointed Doll-eyes (BJD-eyes). Deze zijn handgeschilderd. En zou je ze eens zelf willen maken? Wij nemen ook kale/ ongeschilderde ogen mee, zodat je thuis aan de slag kan! We hebben echter wel van alles één, want het is niet alleen handgeschilderd, ook handgegoten. Geen fabriekswerk dus, echt one of a kind! (#ooak). En wil je eerst even kijken of het oog wel bij je pop staat? We helpen je graag met uit de verpakking voor je halen, dus vraag gerust hulp!

Natuurlijk kun je deze ogen voor allerlei andere knutseldingen (DIY) gebruiken, maar voor de oven zijn deze ogen niet geschikt.

Op = op!

We nemen ook onze 3D-papercraft schilderijen en tassen mee. Let wel, alles is op = op, want we kunnen niet tussendoor naar de studio om spullen op te halen of dingen erbij te maken. Onze stringbags zijn bijna op! Van bepaalde producten, zoals de boeken en strips, nemen we een beperkte voorraad mee.

Wees er dus snel bij! Maar grijp je toch mis tijdens de conventie? Binnen Nieuwegein wordt je bestelling gratis thuisbezorgd (mits je ons vooraf even mailt, of aanspreekt aan de stand), daarbuiten sturen we het gewoon met de post op. Dus er is nog steeds veel mogelijk als jouw gewenste artikel toch op is (met uitzondering van de One of a kind-dingen, uiteraard).

Signeren tijdens de conventie

Heb je ooit een boek van Kim Houtzager gekocht en zou je (alsnog) graag een handtekening hebben? Dat kan natuurlijk aan de stand! Signeren is gratis, maar we houden wel even afstand. Wij dragen een mondkapje voor jouw veiligheid.

Natuurlijk kun je op de conventie ook je bestelling afhalen (spaart je verzendkosten!). Stuur je bestelling naar info@hvccreatievehanden.nl en wij laten je weten wat het totaalbedrag is. Je kan dit dan via bankoverschrijving betalen, of tijdens de beurs. Zorg dat je bestelling minimaal 3 dagen van te voren naar ons is verstuurd, zodat we de tijd hebben je bestelling klaar te leggen.

Wat kan je daar afhalen? Denk eens aan het Forever Young Limited Edition pakket! Alle drie de boeken en een Limited Edition Art-pakket voor maar 83,95 euro (want geen verzendkosten)! Reserveren gewenst, want we nemen een beperkt aantal Art-pakketten mee!

Art bundel Boek
Speciale bundel met de boeken Forever Young Eternity 1,2 en 3 (Engelstalig)

Deze actie geldt ook voor de Nederlandse editie.

De volgende conventie!

Dutch Comic Con… hier gaan wij voor de laatste keer aan meedoen! Zien we je daar ook?