Home » Conventie: FantasyFest (25-26 november 2023; Broodfabriek te Rijswijk)

fantasy fest

Conventie: FantasyFest (25-26 november 2023; Broodfabriek te Rijswijk)

 #conventie

Na de Fantasy Fest gaan we weer verder met kleurplaten en tips plaatsen!

Nog een weekje tot de Fantasy Fest! De #FantasyFest te Rijswijk is een bekende, daarvoor nemen wij ons gebruikelijke assortiment mee. En wist je al dat standhouders een 25%-kortingscode krijgen voor toegangstkaartjes? De onze is FFKEEPINMIND

Lees hieronder verder wat wij allemaal meenemen.

Let op: wegens de sluiting van onze (grote) studio in april 2023, moeten wij zaken gaan inpakken voor de verhuizing. Het is dus mogelijk dat wij bepaalde zaken niet meer 1-2-3 bij de hand hebben. Wij doen onze uiterste best om eventuele vertraging tot een minimum te beperken.

H.V.C. ‘Creatieve Handen’ en ‘Keep In Mind

H.V.C. ‘Creatieve Handen’ deelt de stand met ‘Keep In Mind‘. Wat hebben we bij ons? Natuurlijk de Copic Ciao,maar wees er snel bij! Omdat deze markers op dit moment moeilijk leverbaar zijn, pauzeren we even met bestellen, tot het weer wat betrouwbaarder wordt. Schrijf thuis op welke kleuren je al hebt (of wilt aanvullen), neem je kleurenkaart mee… Kom Copic Shoppen!

BJD-love!

Ook nemen we iets mee wat (nog) niet op de site staat: One of a kind-goodies. Kijk maar eens naar deze Instagram-foto’s!

(Deze foto’s komen van: https://www.instagram.com/kittyocean/; het instagram-account van Keep In Mind)

Ja, je ziet het goed… dat zijn Ball-jointed Doll-eyes (BJD-eyes). En zou je ze eens zelf willen maken? Wij nemen ook kale/ ongeschilderde ogen mee, zodat je thuis aan de slag kan! We hebben echter wel van alles één, want het is niet alleen handgeschilderd, ook handgegoten. Geen fabriekswerk dus, echt one of a kind! (#ooak). En wil je eerst even kijken of het oog wel bij je pop staat? We helpen je graag met uit de verpakking voor je halen, dus vraag gerust hulp!

Natuurlijk kun je deze ogen voor allerlei andere knutseldingen (DIY) gebruiken, maar voor de oven zijn deze ogen niet geschikt.

Op = op!

We nemen ook onze 3D-papercraft schilderijen en tassen mee. Let wel, alles is op = op, want we kunnen niet tussendoor naar de studio om spullen op te halen of dingen erbij te maken. Onze stringbags zijn bijna op! Van bepaalde producten, zoals de boeken en strips, nemen we een beperkte voorraad mee. Als dat op is, zullen we de volgende dag een nieuwe voorraad meenemen, maar als de voorraad in de studio op is… is ook dat op!

Wees er dus snel bij! Maar grijp je toch mis tijdens de conventie? Binnen Nieuwegein wordt je bestelling gratis thuisbezorgd (mits je ons vooraf even mailt, of aanspreekt aan de stand), daarbuiten sturen we het gewoon met de post op. Dus er is nog steeds veel mogelijk als jouw gewenste artikel toch op is (met uitzondering van de One of a kind-dingen, uiteraard).

Signeren tijdens de conventie

Heb je ooit een boek van Kim Houtzager gekocht en zou je (alsnog) graag een handtekening hebben? Dat kan natuurlijk aan de stand. Signeren is gratis!

Natuurlijk kun je op de conventie ook je bestelling afhalen (spaart je verzendkosten!). Stuur je bestelling naar info@hvccreatievehanden.nl en wij laten je weten wat het totaalbedrag is. Je kan dit dan via bankoverschrijving betalen, of tijdens de beurs. Zorg dat je bestelling minimaal 3 dagen van te voren naar ons is verstuurd, zodat we de tijd hebben je bestelling klaar te leggen.

Wat kan je daar afhalen? Denk eens aan het Forever Young Limited Edition pakket! Reserveren gewenst, want we nemen een beperkt aantal Art-pakketten mee!

Art bundel Boek
Speciale bundel met de boeken Forever Young Eternity 1,2 en 3 (Engelstalig)

Deze actie geldt ook voor de Nederlandse editie.

De volgende conventie!

Wij mogen mee naar de eerste editie van de Fantasy Village! Ook daar hebben we een kortingscode voor gekregen: FVKEEPINMIND