Home » Conventie: Animecon (7-9 juni 2024; Broodfabriek te Rijswijk)

animecon

Conventie: Animecon (7-9 juni 2024; Broodfabriek te Rijswijk)

conventie

Het jaar is weer voorbij… Tijd voor Animecon! Het vindt plaats in de Broodfabriek te Rijswijk, ook de thuishaven van FantasyFest!

Wij dragen de Animecon in ons hart; we doen al jaren mee. Vorig jaar waren er geen problemen met pinnen, dus waren de ‘pin-goden’ ons goed gezind. De verbinding was soms wel wat traag. Neem voor de zekerheid contant geld mee!

Dit jaar wordt het niet zo heet als afgelopen jaar, maar het kan bij drukte wel warm worden. Denk goed aan jezelf en neem een flesje water mee!

Je vindt de officiële plattegrond op de website van Animecon: https://animecon.nl/regular/en/program/dealer-room. Wij zijn nummer 46!

Heb je een BJD (Ball Jointed Doll) en zoek je er nieuwe ogen voor? Wij nemen onze BJD-ogen weer mee! Neem je pop mee, als je ogen wilt ‘passen’. Vraag gerust om hulp; wij halen de ogen dan uit de verpakking voor je (graag niet zelf zomaar pakken, om misverstanden te voorkomen).

Meer informatie over Animecon: klik hier!

H.V.C. ‘Creatieve Handen’ en ‘Keep In Mind

H.V.C. ‘Creatieve Handen’ deelt de stand met ‘Keep In Mind‘. Wat hebben we bij ons? Natuurlijk de Copic Ciao,maar wees er snel bij! Omdat deze markers op dit moment moeilijk leverbaar zijn, lassen we even een bestelpauze in! Schrijf thuis op welke kleuren je al hebt (of wilt aanvullen), neem je kleurenkaart mee… Kom Copic Shoppen!

We nemen ook weer onze pastel- en kleurpotloden mee, maar ze zijn speciaal voor de Animecon in prijs verlaagd. Deze serie is ‘out of print’, dus op = op!

BJD-love!

Ook nemen we iets mee wat (nog) niet op de site staat: One of a kind-goodies. Kijk maar eens naar deze Instagram-foto’s!

(Deze foto’s komen van: https://www.instagram.com/kittyocean/; het instagram-account van Keep In Mind)

Ja, je ziet het goed… dat zijn Ball-jointed Doll-eyes (BJD-eyes). Deze zijn handgeschilderd en komen na de Animecon ook op de site (wat er nog over is). En zou je ze eens zelf willen maken? Wij nemen ook kale/ ongeschilderde ogen mee, zodat je thuis aan de slag kan! We hebben echter wel van alles één, want het is niet alleen handgeschilderd, ook handgegoten. Geen fabriekswerk dus, echt one of a kind! (#ooak). En wil je eerst even kijken of het oog wel bij je pop staat? We helpen je graag met uit de verpakking voor je halen, dus vraag gerust hulp!

Natuurlijk kun je deze ogen voor allerlei andere knutseldingen (DIY) gebruiken, maar voor de oven zijn deze ogen niet geschikt.

Op = op!

We nemen ook onze 3D-papercraft schilderijen en tassen mee. Let wel, alles is op = op, want we kunnen niet tussendoor naar de studio om spullen op te halen of dingen erbij te maken. Onze stringbags zijn bijna op! Van bepaalde producten, zoals de boeken en strips, nemen we een beperkte voorraad mee. Als dat op is, zullen we de volgende dag een nieuwe voorraad meenemen, maar als de voorraad in de studio op is… is ook dat op!

Wees er dus snel bij! Maar grijp je toch mis tijdens de conventie? Binnen Nieuwegein wordt je bestelling gratis thuisbezorgd (mits je ons vooraf even mailt, of aanspreekt aan de stand), daarbuiten sturen we het gewoon met de post op. Dus er is nog steeds veel mogelijk als jouw gewenste artikel toch op is (met uitzondering van de One of a kind-dingen, uiteraard).

Signeren tijdens de conventie

Heb je ooit een boek van Kim Houtzager gekocht en zou je (alsnog) graag een handtekening hebben? Dat kan natuurlijk aan de stand! Signeren is gratis, maar we houden wel even afstand. Wij dragen een mondkapje voor jouw veiligheid.

Natuurlijk kun je op de conventie ook je bestelling afhalen (spaart je verzendkosten!). Stuur je bestelling naar info@hvccreatievehanden.nl en wij laten je weten wat het totaalbedrag is. Je kan dit dan via bankoverschrijving betalen, of tijdens de beurs. Zorg dat je bestelling minimaal 3 dagen van te voren naar ons is verstuurd, zodat we de tijd hebben je bestelling klaar te leggen.

Wat kan je daar afhalen? Denk eens aan het Forever Young Limited Edition pakket! Reserveren gewenst, want we nemen een beperkt aantal Art-pakketten mee!

Art bundel Boek
Speciale bundel met de boeken Forever Young Eternity 1,2 en 3 (Engelstalig)

Deze actie geldt ook voor de Nederlandse editie.

De volgende conventie!

Dat zal na de zomer zijn. Voorlopig verwachten wij dat de volgende conventie pas in november zal zijn!