Studio

In November 2014 is Studio Keep In Mind geopend. Een bijzonder moment, waardoor wij u nog meer diensten en mogelijkheden kunnen aanbieden. Heeft u als eens gedacht aan een cursus "Manga Tekenen voor Beginners", of wellicht een meer gespecialiseerde cursus?

Studio Keep In Mind is gevestigd op de begane grond van de Galvanibaan 2-4, 3439MG te Nieuwegein. U bent altijd welkom, maar gezien onze openingstijden is een afspraak gewenst. Er is ruime parkeergelegenheid en het pand is toegankelijk voor mindervaliden, al dan niet met een rolstoel. De studio is met de auto te bereiken vanaf onder andere de A27. Ook is het pand goed te bereiken met de (brom)fiets en is er een bushalte (info) op loopafstand.

Met het betreden van het pand gaat u akkoord met onze huisregels. Leest u de huisregels voordat u ons bezoekt. Wilt u eventuele (brom)fietsen aan de zijkant van het pand plaatsen en niet bij of voor de toegangsdeur of op de parkeerplaatsen?


Bestelling afhalen?

U kunt uw bestellingen bij Keep In Mind, 'H.V.C. "Creatieve Handen"' en Grote Ogen ophalen in de studio. Omdat wij op dit moment onregelmatige openingstijden hebben, maken wij vooraf met u een afspraak. Zo staat u niet voor een gesloten deur. In verband met gemeentelijke regelgeving is er geen contant geld aanwezig in het pand en er geen mogelijkheid tot pinnen. Heeft u uw bestelling nog niet betaald, dan verzoeken wij u vriendelijk het bedrag contant en gepast te betalen.

Wilt u iets in de studio kopen, maar heeft u op dat moment geen (voldoende) contanten bij u? Wij kunnen uw bestelling een week lang voor u reserveren of na betaling toezenden.


Cursussen/Workshops

De cursussen/workshops van Keep In Mind worden op dit moment vooral op de vrijdagavond of in het weekend gegeven. Wilt u een privéles volgen, een kinderfeestje organiseren of met uw eigen kennissenkring/collega's een les volgen? Neem dan contact op via info@keep-in-mind.nl. Wij nemen dan met u de mogelijkheden door.

Klikt u hier voor een overzicht van de data van de cursussen/workshops en de inschrijfformulieren. Leest u vooraf deze belangrijke informatie door.

Studio Keep In Mind biedt de volgende cursussen/workshops aan (ook op locatie*):

Studio Keep In Mind biedt de volgende informatieavonden/-middagen aan (ook op locatie*):

Studio Keep In Mind biedt de volgende demonstraties aan (ook op locatie*):

*Beschikbaarheid afhankelijk van binnen- of buitenlocatie

Ons aanbod zal in de toekomst uitgebreid worden. Wij staan ook open voor suggesties!