Gietvloeren en bijzonder stuckwerk

Home Hobby & Tekenen Woning-/kantoordecoratie Gebruiksvoorwerpen Wens- Geboortekaarten Drukwerk en reclames Boeken Jouw kunst op... Op = op Evenementen Goodies Algemene Voorwaarden Bestellen & retourneren Contact & Bedrijfsinformatie

Menigeen kent de gietvloeren uit restaurants, sportcomplexen en zwembaden. Ook in bedrijven zoals bijv. hotels zijn deze vloeren vaak te zien. In de woning echter minder. De vloer is uitermate prettig in het onderhoud en u geeft zelf het cachet aan de vloer die u wilt. Op voorhand zijn geen prijzen te geven. Geïnteresseerd? Vraag informatie op of maak direct een afspraak.

Bijzonder stuckwerk

Cement-uitstraling

Klik hier om informatie op te vragen

De cement uitstraling op de vloer geeft een meer industriële look. Ook als u er over loopt, voelt u de ruwe structuur. Zeer slijt vast.


U kunt betalen via Paypal, via uw eigen Paypalaccount, of een betaling zonder account via creditcard.

Wilt u liever via bankoverschrijving betalen? Geef uw bestelling door via info@hvccreatievehanden.nl. U ontvangt van ons de verzendkosten en bankgegevens.

PU vloer uni kleur

Een woning met een uni kleur vloer die ook nog een eenvoudig is te onderhouden? Vraag een informatie op en klik op de button hieronder.

Klik hier om informatie op te vragen

PU vloer 2

Heeft een vloer met een uni kleur niet de charme die u wenst? Ga dan eens de mogelijkheden na met een PU vloer met meer kleuren.

Klik hier om informatie op te vragen

Metaal effect

Een vloer met een metaal effect geeft uw woning of bedrijf een zeer aparte uitstraling. Vraag eens naar de mogelijkheden.

Klik hier om informatie op te vragen

Koper effect

Een koper effect op de vloer geeft een warme sfeer. Samen met de spiegeling van voorwerpen en meubilair is er een heel apart effect te bereiken.

Klik hier om informatie op te vragen

Aluminium effect

Geeft koper een warme sfeer. Met de aluminium look is het tegendeel te bereiken. Ook hier geldt dat door de spiegeling van de voorwerpen bijzondere egffecten zijn te bereiken.

Klik hier om informatie op te vragen

Menging metalen

De kleuren van de beelden komen zeer goed tot haar recht met een basis van aluminium en toevoegings andere kleuren. Een voorbeeld van de vele toepassingsmogelijkheden.

Klik hier om informatie op te vragen

Transparant

Onder de transparante deklaag zijn afbeeldingen te plaatsen. Van de familie stamboom tot motoren of zeiljachten. Onze designer kan u assisteren bij de gedachtevorming.

Klik hier om informatie op te vragen

Kunst in de vloer

Gedigitaliseerd kunstwerk afgedrukt op speciaal materiaal. Daarna op een voorbewerkte ondergrond aangebracht en met een transparante laag afgewerkt. Vloer is volledig beloopbaar.

Klik hier om informatie op te vragen

Schoolvloer met kindertekeningen

Deze film toont de mogelijkheden van gietvloeren aan. Video is gemaakt door onze gietvloerenlegger. Klik op de video om door te linken naar YouTube zelf voor de grotere versie.  

Hout- en marmerschilderen